Avui divendres, 5 de setembre, s’iniciaran les obres per a la millora de la urbanització de l’entorn de l’aparcament del Cementiri Municipal. Es preveu que l’actuació finalitzi a mitjan del pròxim mes d’octubre.

Durant aquest període l’espai destinat a l’aparcament restarà tancat així com l’accés al cementiri. Per tal de facilitar la circulació dels vianants s’habilitarà un accés provisional des del carrer de Sant Antoni.

L’obra contempla la redistribució de la posició de l’aparcament per tal d’optimitzar el nombre de places destinat a l’estacionament de vehicles. La reforma mantindrà les lluminàries existents, excepte en el cas que calgui modificar-ne la ubicació. A l’interior de l’aparcament es col·locaran noves lluminàries entre els xiprers i nous punts de llum davant del cementiri.

Pel que fa a la calçada, es mantindrà la mateixa geometria existent i s’afegirà una zona verda al nord de l’aparcament per protegir els xiprers. Aquest espai es distribuirà d’una forma homogènia, per tal d’integrar l’aparcament dins l’entorn del parc i, alhora, per ajudar a protegir la visió dels cotxes estacionats.

La reforma modificarà l’entrada de l’aparcament des del carrer de Sant Antoni per afavorir el gir del trànsit rodat i s’afegirà una nova vorera. Les voreres s’han dissenyat de manera que permetin el pas de persones amb mobilitat reduïda i els encreuaments de la calçada inclouran guals adaptats.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Barris inclòs dins del Pla d’Actuació Municipal (PAM) elaborat per l’Ajuntament.

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.