Pimec Vallès Oriental dóna suport al nou Pla Urbanístic del Circuit de Barcelona – Catalunya que es va presentar el 17 de març a l’Ajuntament de Granollers. Aquesta proposta, plantejada pels municipis de Montmeló, Parets del Vallès i Granollers, va ser aprovada per la Generalitat el passat mes de desembre i actualment es troba en exposició pública.

Salvador Serviá i Vicenç Paituví. (Foto: Pimec)

Salvador Serviá i Vicenç Paituví. (Foto: Pimec)

Vicenç Paituví, president de Pimec Vallès Oriental, ha assenyalat que “fins ara, el Circuit de Catalunya només ha explotat la seva vessant esportiva d’afició a les curses de Fòrmula1 i Moto G.P., fent així, que el nombrós públic que assisteix a aquests esdeveniments no generi un retorn econòmic i cultural a la comarca. Així doncs, amb aquesta remodelació urbanística, s’aconseguirà incrementar la possibilitat de generar nous llocs de treball, noves inversions i promoció cultural en benefici del Vallès Oriental”.

El projecte del nou pla urbanístic contempla instal·lar un heliport permanent per a vols turístics a la comarca, una zona de karting de primer nivell per dur a terme competicions d’àmbit europeu i una zona d’establiments comercials a l’exterior de la recta de tribuna. Totes aquestes instal·lacions aportaran una dinamització global de les zones industrials ubicades al voltant del Circuit, llocs de treball, millores a la variant de la C17 o a la connexió de les línies ferroviàries R3 i R8, i inversions que afavoriran els tres termes municipals de Montmeló, Parets del Vallès i Granollers, sempre respectant els seus valors ambientals i paisatgístics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.