Pimec Vallès Oriental ha presentat a les pimes i autònoms de la comarca el cloud computing en el marc de la jornada “El núvol: un avantatge competitiu per a la pime” a càrrec d’Imma Navarra, responsable de sistemes del Departament de Solucions TIC de Pimec.

“El cloud computing permet que les pimes disposin de les mateixes tecnologies que les grans empreses. Sense inversions en servidors, sense despeses de manteniment, amb la màxima seguretat, flexibilitat i disponibilitat”, ha assenyalat Imma Navarra.

Imatge de la Jornada. (Foto: Pimec)

Imatge de la Jornada. (Foto: Pimec)

Cada vegada són més les pimes que aposten pel núvol, però és important tenim clar en què consisteix i quins beneficis aporta a les nostres empreses. El 62% de les empreses espanyoles ja confien en el cloud computing permet que les pimes disposin de les mateixes tecnologies que les grans empreses, ja que accedir a tota la informació de la nostra empresa, des de qualsevol lloc, amb una simple connexió a Internet i des de qualsevol dispositiu és possible gràcies a les tecnologies CLOUD.

El col·laborador i soci de Pimec Advancegroup ha presentat una solució conjunta sota el cloud com a vehicle per a l’evolució, millora i optimització dels processos de negoci de la pime i ha fet una demostració pràctica de l’entorn i la plataforma cloud, de la gestió empresarial i de la gestió documental, facilitant un pas cap a l’oficina sense papers.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.