Políticament incorrecte okEl proper dissabte 7 de febrer, les Franqueses continua amb la 9a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs”. La funció serà a les 21 h al Teatre Auditori de Bellavista, on la companyia Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà representarà Políticament incorrecte.

Dirigida per Xavier Piguillem i signada per Ray Cooney, Políticament incorrecte és un vodevil d’èxit estrenat a Londres amb una durada d’1 hora i 15 minuts. Es tracta d’una brillant comèdia que centra la seva acció a un luxós hotel. Un ministre de govern planeja passar la nit amb una diputada de l’oposició; el desastre comença quan descobreixen el cos d’un desconegut atrapat a la finestra de l’habitació. Desesperat, el ministre truca al seu ajudant, el qual arribarà a una crisi d’identitat per culpa de les mentides del ministre. La història es complica amb l’arribada del marit de la diputada, de la infermera que cuida a la mare de l’ajudant, de la dona del ministre i d’una cambrera sense escrúpols.

La Inestable Ceretana de Teatre és un grup de teatre amateur fundat l’any 2003 i ubicat a Puigcerdà (La Cerdanya).

Venda d’entrades: 1 hora abans a la taquilla del teatre. Preus: 7 euros / 6 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys). Entrades no numerades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.