Quatre joves de Montornès han estat guanyadors del premi al Ecommerce més Innovador de 2015, el passat 25 de març, de la Gala de Premis E-Awards que organitza l’E-Show amb motiu dels premis a les millors Ecommerce del moment. Aquests guardons, que otorguen reconeixements a empreses tan grans com El Corte Ingles, Amazon o Panama Jack, també dóna oportunitat a petites empreses i emprenedors a donar-se conèixer en aquest nou món digital.

Logo del web.

Logo del web.

La seva web és www.secondbaby.org i són una plataforma de compravenda d’articles de segona mà per a bebès. La seva filosofia: Recicla, reestrena, reeduca, els ha portat fins a aconseguir el premi com a Ecommerce més innovador sense cumplir encara un any de vida.

Aquest projecte, d’àmbit nacional, s’ha convertit en una iniciativa molt valorada pel públic. Cada cop reben més seguidors, interessats, no només en els articles en bon estat que troben al portal, si no també per la qualitat de la informació que posen al seu abast dintre del web, on col·laboren mares i pares amb les seves experiències, i també experts en temes com lactància, sòl pèlvic, porteig i altres temes d’interès per la maternitat i paternitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.