ciu vilanova

Més de 150 persones han assistit aquest dissabte a la presentació del programa electoral de CiU.

El grup municipal de CiU de Vilanova del Vallès ho té tot a punt. Aquest és el missatge que la federació nacionalista va voler transmetre a les més de 150 persones que aquest dissabte han assistit a la presentació del seu programa electoral. Durant l’acte, que es va celebrar al Vestíbul del Centre Cultural la candidata, Roser Colomé, va voler transmetre la necessitat de canviar la manera de fer les coses sota el lema “Preparats #GentVilanova”.

Roser Colomé, candidata de CiU a Vilanova del Vallès.

Roser Colomé, candidata de CiU a Vilanova del Vallès.

Tot i que queda més d’un mes per a les eleccions municipals, Colomé i la resta de l’equip van insistir en “la urgència d’implantar noves maneres de fer a Vilanova del Vallès”. La problemàtica urbanització del Barri Rodes i la “poca transparència” de l’actual equip de govern (Unitat per Vilanova, UpV) són, en opinió de CiU, preocupacions que “cal afrontar amb transparència i una gestió preparada”. En aquest mateix sentit, el regidor de CiU i número 3 de la llista, Roger Matute, també va defensar “la necessitat imperiosa de treballar pel i amb el poble”.

“PREPARATS PELS NOUS TEMPS”

L’acte va comptar amb la presència del secretari adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Lluís Corominas, que va emplaçar als vilanovins a “deixar entrar sàlvia nova als Ajuntaments per tal de treballar amb preparació i dedicació”. Corominas va lloar la figura de Colomé i tot l’equip que l’acompanya al definir-la com “una de les persones més preparades que pot tenir el poble per adaptar-se als nous temps”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.