El Ple municipal va aprovar dijous 29 de gener la supressió de la variant de connexió C-35-Ctra. de Campins-Santa Maria de Palautordera prevista en el Pla Territorial  Metropolità de Catalunya. Aquesta variant es va incorporar l’abril de 2010 a petició de l’Ajuntament de Sant Celoni, aleshores encapçalat per Francesc Deulofeu, de Convergència i Unió.

Ara, l’Ajuntament ha considerat oportú demanar la supressió d’aquesta via que passava per Can Riera de l’Aigua i seguia paral·lela al traçat del TGV perquè, segons l’alcalde Joan Castaño, és un “greu atemptat a una zona que cal preservar. Seria un error com a model de poble i no és necessària”.

can_riera_de_l_aiguaAquesta variant pretenia enllaçar de l’Àrea Residencial Estratègica (ARE), una nova zona residencial prevista en els terrenys de Can Riera de l’Aigua amb més de 1.200 nous habitatges, amb la carretera C-35, eix principal d’entrada i sortida del municipi, resolent l’eventual increment de població que una ARE suposaria.

Un cop exclòs l’ARE i per tant descartat un creixement sobtat d’habitatges, i vist que no és un element imprescindible als efectes de mobilitat, s’ha considerat la supressió al Pla Territorial Metropolità de Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.