L’Ajuntament de Sant Celoni ha posat a licitació el contracte per a l’adquisició d’habitatges construïts per incorporar-los a la borsa municipal d’habitatge assequible, amb la voluntat de donar compliment al dret de la ciutadania a disposar d’un lloc digne i adequat on viure.

Aquesta acció es contempla en el Pla Local d’Habitatge de Sant Celoni (2012-2017), concretament a l’estratègia “Utilització del Patrimoni municipal de Sòl i Habitatge  (PMSH metàl·lic) per a la política d’habitatge”, que proposava destinar un 85% del seu valor metàl·lic durant el període de vigència del pla per fer front a situacions d’emergència social. El nombre d’habitatges que es compraran serà el que permeti la despesa màxima de 437.294,31 euros (inclosa la compra i les despeses associades).

ELS REQUISITS

Les principals condicions que s’estableixen per a adquisició passen perquè els immobles disposin d’un mínim de dues habitacions, tinguin un mínim de 50 metres quadrats de superfície construïda amb una superfície màxima valorable de 80 metres quadrats. Una altra de les condicions és que els habitatges estiguin en bon estat, s’exclouran aquells que precisin una inversió superior a 15.000 € (IVA inclòs) en arranjaments o adequacions i que un cop sumades aquestes despeses al preu ofertat el valor obtingut superi  887,50 €/m2 construït o el topall de 71.000 euros.

Els propietaris de pisos tenen fins al 15 d’abril per a presentar les seves ofertes. L’adjudicació del contracte es farà mitjançant un procediment obert. A més de l’oferta econòmica, es tindrà en compte l’antiguitat, l’eficiència energètica i la qualitat dels habitatges.

Més informació a: www.santceloni.cat/perfildelcontractant o a l’Oficina d’Habitatge a l’Àrea de Territori.

 

One Response

  1. Jordi Martínez

    Bravo por la iniciativa que ya se está aplicando en muchos municipios, menos en el mío. No entiendo cómo es posible que en les Franqueses, teniendo como el alcalde dice que tienen más de dos millones de euros de superávit, no copian la idea. Pero claro, votando CiU y PSC contra propuestas como que los parados estén en las mesas electorales, según ellos porque eso es como darles limosna y los estigmatiza, todo se entiende mejor. Prefieren dejar el dinero en el cajón que utilizarlo en bien de los ciudadanos más necesitados. Mensaje a todos los votantes de les Franqueses: el próximo 24 de mayo los volvéis a votar…

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.