La Comissió ciutadana pel Desviament de la B-500 està treballant conjuntament amb les entitats del poble per seguir sensibilitzant la ciutadania i avançar metòdicament en la recollida de signatures que, asseguren, va a molt bon ritme.

B500Així mateix i tal com ja s’havia avançat en la darrera assemblea celebrada, la campanya ha “pujat un grau el to” i ja han estat penjades les primeres pancartes a la pròpia carretera.

D’altra banda, es va aprofitar la visita al Baix Vallès del diputat al Parlament de Catalunya per ICV-EUiA, David Companyon, per mantenir una reunió amb ell i l’alcaldessa de Sant Fost, Montserrat Sanmartí, a la que es va informar detalladament al diputat sobre els antecedents i les alternatives d’aquesta reivindicació.

En compliment del compromís que va adquirir, Companyon ja ha presentat en seu parlamentària una Proposta de Resolució, per tal que el Parlament insti el Govern de la Generalitat a:

  1. Reconèixer la necessitat inajornable de desviar el trànsit de l’actual carretera B-500 fora del casc urbà de Sant Fost de Campsentelles.
  1. Formular un projecte que defineixi el traçat de desviament provisional d’aquest tram de la carretera B-500 en un termini no superior a sis mesos i sotmetre’l a la consideració de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.