Sor Lucía Caram, pregonera de luxe de la Festa Major de l’any passat, que ja va entusiasmar a tots els presents per la seva energia i el seu discurs directe, torna per tercera vegada a Montmeló. En aquesta ocasió ho farà convidada per la Penya Blaugrana de Montmeló, amb motiu de la campanya Tots contra la pobresa infantil.

caramLucía Caram parlarà sobre aquesta problemàtica social que està present també en el municipi com a representant de la fundació Rosa Oriol de Manresa, que és l’organització que va començar i va presentar aquesta campanya que ara s’ha estès a tot el territori català. La xerrada tindrá lloc el proper dijos 26 de febrer de 2015, a la Sala de la Concòrdia.

Un de cada quatre nens espanyols viu en condicions de pobresa i exclusió social, amb la qual cosa Espanya és el segon país amb un índex de pobresa infantil més elevat de la Unió Europea per darrere de Romania, segons dades de les oenagés. Sor Lucía Caram ha posat èmfasi en la importància de mobilitzar-se contra la pobresa infantil “que és crucial perquè tant els nens com les nenes del nostre país puguin viure i créixer amb dignitat”.

Una de les maneres de col·laborar amb aquesta campanya solidària és a través de la compra del llibre Tu estalvies, hi guanyem tots de la Fundació Rosa Oriol, que ha comptat amb la col·laboració del doctor Jordi Forés i la Fundació Alicia, amb pròleg de Lucia Caram. El llibre, editat per Plataforma Editorial, inclou un decàleg dels hàbits saludables, de l’exercici físic i per estalviar menjant bé.

Plataforma Editorial cedirà el 4 % de les vendes netes d’aquest llibre a la Fundació Rosa Oriol, una quantitat que se suma als drets d’autor que donen els autors a la mateixa Fundació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.