L’Ajuntament de Sant Celoni presenta la programació cultural del Teatre Municipal Ateneu prevista de setembre a desembre que recull una interessant oferta de teatre, música i circ.

La programació combina dues propostes: la programació professional Entrefestes amb noms com Muchachito y sus compadres, Green Figueres, Trio Liost o Capas de la companyia de Circ Eia i la programació familiar iniciada fa un any i que ha aconseguit consolidar un nombrós públic.

A més, la programació també inclou el Sisè Festival de les Veus i una sortida amb autocar a veure Mar i Cel de Dagoll Dagom a Barcelona.

TEATRE I FORQUILLA

L’Ajuntament i el col·lectiu Sant Celoni Cuina continuen apostant per  “Teatre i forquilla”, uns  packs que ofereixen la possibilitat de gaudir d’algun dels espectacles i al mateix temps anar a sopar a un dels restaurants del col·lectiu per un preu de 19 euros a les pizzeries o 25 euros a la resta d’establiments; i en el cas de la programació familiar, el mateix diumenge de l’espectacle, per cada dos menús de migdia d’adult es regala un menú infantil.

VENDA D’ENTRADES, TAMBÉ PER INTERNET

Les entrades es poden adquirir al Centre Municipal d’Expressió (c. Sant Josep, 18) de dilluns a dijous, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, una hora abans de cada espectacle a les taquilles del Teatre i també a partir d’ara per Internet a www.santceloni.cat/alateneu. Els paks de Teatre i Forquilla es poden adquirir al Centre Municipal d’Expressió i per Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.