Els Serveis d’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet han posat en marxa un curs sobre comerç electrònic, adreçat a aquelles persones que volen posar en marxa una botiga en línia o que s’estan plantejant transformar l’empresa tradicional al comerç electrònic.

El curs, que va començar el passat 21 d’octubre i es titula “Tot sobre l’e-commerce”, introdueix el concepte i diferents tipus de comerç electrònic i aprofundeix en aspectes com la logística i distribució en aquest tipus de negocis. D’altra banda, també es treballen factors de difusió com la publicitat digital, els buscadors o les xarxes socials aplicades al comerç electrònic.

Aquest és un curs en línia de la Escuela de Organización Industrial (EOI) i des d’EMFO s’ha apostat per organitzar sessions de formació on els emprenedors visionen, posen en comú els continguts i interactuen amb la plataforma amb el suport i seguiment dels tècnics d’EMFO. D’aquesta manera, s’enriqueix l’aprenentatge ja que els alumnes poden compartir coneixements amb el grup, intercanviar experiències, fer networking, etc.

Els assistents han valorat positivament les primeres sessions de formació, que es fan en dos grups de 16 persones, dimarts i dimecres, de 13.30 a 15 hores, al Centre Cívic de Can Pantiquet. Els alumnes que finalitzin tots els mòduls i superin l’examen final rebran el certificat acreditatiu de l’EOI i aquells que assisteixen regularment a la formació presencial rebran també un certificat d’aprofitament d’EMFO.

D’altra banda, i per aquelles persones que no poden assistir a les sessions presencials, s’ofereix la possibilitat d’establir tutories amb l’equip d’EMFO per fer-ne un seguiment individualitzat.

SUPORT ALS EMPRENEDORS

A banda d’aquest curs, EMFO ofereix altres opcions de formació, recursos i assessorament personalitzat als ciutadans que vulguin crear la seva pròpia empresa. En aquest sentit, cal destacar que des de gener ja s’han creat un centenar d’empreses amb el suport de l’Empresa Municipal de Formació i Ocupació.

Les persones interessades poden adreçar-se a les oficines d’EMFO, al carrer Riera número 7, 1a planta, o consultar la web www.emfo.cat.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.