Aquest cap de setmana es disputa la tercera prova de la Copa Gos Àrtic, que suposarà també el desenllaç de la Copa d’Espanya de Canicròs i Bikejoring. La cita és a Vallgorguina, a Can Pradell de la Serra, al Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

gos àrticMés de 70 participants vinguts d’arreu de l’estat espanyol participaran en aquesta prova, que es disputa sobre terra, i que ha previst dos circuits diferents per a les dues jornades de cursa. Dissabte la cita és a les 16h i els corredors hauran de completar un traçat de gairebé 7 km, molt exigent, amb algunes zones de desnivell i revolts que posaran a prova la seva resistència i la seva habilitat per a comunicar-se amb els seus gossos. Diumenge, quan el primer participant sortirà a les 9h, el traçat serà una mica més curt, pròxim als 6 km.

Amb aquesta carrera la Copa Gos Àrtic arriba al seu equador. Passada la prova de Vallgorguina, la pròxima cita serà els dies 7 i 8 de març, sobre neu, a Baquèira Beret. La temporada es clourà el 28 de març a La Pobla de Cérvoles, amb la darrera cursa i la gran festa final amb l’entrega de premis als guanyadors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.