El Ple de l’Ajuntament va aprovar inicialment aquest dijous en sessió ordinària la proposta de modificació del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) de Vallromanes per recuperar els terrenys del camp de futbol com a equipament públic i destinar l’edifici de les Antigues Escoles a Centre de Dia i Casal de la Gent Gran.

La proposta de modificació ha estat aprovada amb sis vots favorables (dos de MxV-ERC (el regidor Josep Maria Garcia va excusar la seva absència), tres de CiU i un d’ICV) i l’abstenció del regidor no adscrit, David Carrillo. Els dos regidors d’iVall (l’edil Albert Jubierre va excusar la seva absència) no van voler votar la proposta.

La proposta de modificació se centra a l’àmbit PMU-1 Ajuntament-carrer Vista Alegre i recull l’eliminació de la construcció dels 72 pisos al camp de futbol que preveia el planejament urbanístic, la recuperació del camp de futbol com a equipament i establir un nou polígon d’actuació urbanística (PAU núm. 11 “Cooperativa”) que respecti la classificació de sistema d’equipaments de l’edifici de la Cooperativa i permeti establir un mecanisme de compensació de terrenys amb les parcel·les de Can Morera Xic de 814 M2.

D’altra banda es recol·loca una part del sostre que s’elimina en el camp de futbol en la reordenació del carrer Vista Alegre amb l’augment d’edificabilitat de les finques de la part baixa del carrer i locals comercials per potenciar el centre històric.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.