Óscar Sierra (PSC), nou alcalde de la Llagosta

Óscar Sierra (PSC) ha estat escollit alcalde de la Llagosta aquest migdia durant Ple de constitució del nou Ajuntament. A la votació inicial, Sierra ha obtingut el suport de vuit regidors (set del PSC i un de CiU). A continuació, Óscar Sierra ha estat nomenat primer edil automàticament per haver encapçalat la candidatura més votada a les eleccions locals del 24 de maig (durant la votació es necessitava majoria absoluta, nou regidors o més).

La sessió plenària d’investidura s’ha dut a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament. ICV-EUiA, Ciutadans, PP i ERC han votat els seus respectius caps de llista com a candidats a l’alcaldia. A més dels vuit regidors que han donat suport a Óscar Sierra, cinc han votat per l’exalcalde i candidat d’ICV-EUiA, Alberto López; dos per Jordi Sabanza (Ciutadans); un per Jaume Bonallach (PP) i un per Xavier Cols (ERC). La regidora de CiU, Mireia Egea, ha optat per no presentar-se com a candidata a l’alcaldia de la Llagosta i ha votat per Óscar Sierra (PSC).

L’Ajuntament ha quedat configurat per set regidors i regidores del PSC (Óscar Sierra, Concepción Jiménez, Mariano García, Raúl Valero, Antonia Illescas, Jordi Jiménez i Francinsco Ruiz); cinc d’ICV-EUiA (Alberto López, Virgínia Jiménez, Marta Melgar, Jesús Ríos i Jordi Alonso); dos de Ciutadans (Jordi Sabanza i Sonia Sánchez); un del PP (Jaume Bonallach); un d’ERC (Xavier Cols) i un de CiU (Mireia Egea).