Sergi Mingote, reelegit alcalde de Parets del Vallès

Sergi Mingote Moreno, del Partit dels Socialistes de Catalunya, ha estat reelegit alcalde de Parets del Vallès en el Ple de constitució del nou Ajuntament, celebrat dissabte.

La sessió plenària d’investidura va tenir lloc a la Sala Cooperativa. En primer lloc es va constituir la Mesa d’edat, presidida pel membre més jove i més gran de la nova corporació, Kènia Domènech (ERC) i Rosa Martí (NOPP), respectivament. Un cop realitzada la promesa o jurament del càrrec per part dels 17 edils, es va procedir a la constitució de la nova corporació.

L’Ajuntament queda configurat amb 8 regidors del PSC (Sergi Mingote, Paola Gratacós, Miquel Pérez, Francesc Juzgado, Africa Martínez, Toni Fernández, Susanna Villa i Dídac Cayuela), 3 regidors de Sumem Parets (Casandra García, Antonio Torío i Antonio Molina), 3 regidors d’Ara Parets-ERC (Jordi Seguer, Ramon Parés, Kènia Domènech), 1 regidor de NOPP (Rosa Martí), 1 regidor de CiU (Raul Urtusol) i 1 regidor de Ciutadans (Manuel Losada).

Després de la constitució de la nova corporació municipal es va fer l’elecció de l’alcalde. Es van presentar 4 candidatures a l’alcaldia. Sergi Mingote va obtenir 8 vots, Casandra García, 3 vots, Jordi Seguer, 3 vots i Raul Urtusol, 1 vot. Hi van haver dues abstencions. El resultat de les votacions va atorgar l’alcaldia a Sergi Mingote Moreno, que, en la seva intervenció com alcalde reelegit, va posar de manifest la seva voluntat per treballar conjuntament per Parets, sumant en positiu, i va estendre la mà a totes les formacions polítiques del nou consistori per treballar pel bé del poble. La resta de forces també van manifestar la seva voluntat d’establir un marc de diàleg en benefici de la vila.